Sinds kort actief op Linkedin, maar al 35 jaar een gevestigde naam in de signing wereld van Groningen. Kent u ons al?

Ruim 35 jaar lang leveren wij opvallende, aansprekende en innovatieve kwaliteitsreclame. Wij brengen een creatieve oplossing voor al uw reclame, van ontwerp tot de reclame-uitingen die bij u en uw bedrijf passen.

Wij hebben daarnaast een eigen studio waar wij vol plezier en kennis uw visuele communicatie op orde willen maken en voor ieder visueel commutatief probleem een oplossing proberen te vinden. Het is hier altijd levendig. Door drie ontwerpers worden er ontwerpen op maat gemaakt, waarna deze in productie worden genomen. Wij streven ernaar om een goede service te leveren met daarbij voorbeelden op maat, zodat u van te voren weet hoe uw product eruit komt te zien.

Binnen de productie zijn we altijd op zoek naar kwalitatief goede materialen passend bij de omgeving van de reclame-uiting. Hierdoor heeft u langere tijd plezier van uw reclameproduct. Door middel van ons apparatuur is geen klus te groot en kijken wij erg uit naar de verschillende uitdagingen binnen dit vak.

Wij zijn gevestigd tussen Appingedam en Delfzijl aan het Zwet. Er staat altijd een kop koffie voor u klaar om elkaar te leren kennen en te ontdekken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Algemene voorwaarden

Overeenkomsten worden door ons slechts aangegaan onder de algemene leverings-  en betalingsvoorwaarden welke zijn gedeponeerd bij de kamer van koophandel te Groningen. Een exemplaar wordt u op aanvraag toegezonden.

Klik hier om contact met ons op te nemen.