Zoeken

Magneetborden

Wanneer u geen permanente reclame wilt zijn magneetborden een goede uitkomst. Door een magneetbord te verwijderen en op een later moment weer te kunnen herplaatsen, zijn de magneetborden één van de meest flexibele reclameproducten.

Magneetborden

Wanneer u geen permanente reclame wilt zijn magneetborden een goede uitkomst. Door een magneetbord te verwijderen en op een later moment weer te kunnen herplaatsen, zijn de magneetborden één van de meest flexibele reclameproducten.

Materiaal mogelijkheden

Vraag ons gerust naar de mogelijkheden of kijk op de desktop-versie voor meer informatie.

Algemene voorwaarden

Overeenkomsten worden door ons slechts aangegaan onder de algemene leverings-  en betalingsvoorwaarden welke zijn gedeponeerd bij de kamer van koophandel te Groningen. Een exemplaar wordt u op aanvraag toegezonden.

Klik hier om contact met ons op te nemen.

Full Color Print

Wij bieden hoge resolutie full color prints aan waarmee uw product, dienst of boodschap op een kwalitatieve, stijlvolle en duidelijke wijze wordt getoond. Deze prints zijn toepasbaar op ramen, borden, auto’s of uw pand. Ze zijn standaard voorzien van een beschermend laminaat met UV-filter, waardoor de afbeelding niet gaat verkleuren. De prints gaan door deze beschermende laag dan ook langer mee.

Snijfolie

Voor teksten op gevels en ramen, maar ook voor autobelettering zijn deze folies geschikt. Tevens zijn deze folies de ideale producten voor het vervaardigen van reclameborden en signalisatie. Door ons groot aanbod van alle kleuren is er altijd een mogelijkheid om uw huisstijl te voorzien van snijfolie.

Reflectiefolie

Uitermate geschikte folie als iets moet opvallen bij donkere situaties. Dankzij de reflecterende deeltjes in de folie wordt het gesneden oppervlak zichtbaar bij aanlichting. De folie is verkrijgbaar in een beperkt aantal, maar de meest gangbare kleuren.

Glans gelamineerd

Indien u op zoek bent naar een glossy, glimmende uitstraling, dan is glans laminaat de perfecte keuze. Glans laminaat heeft een reflecterende eigenschap en valt daardoor extra snel op. Ook is glans laminaat krasbestendig waardoor het product er altijd keurig uit blijft zien. Glans laminaat maakt de kleuren iets donkerder.

Mat gelamineerd

Mat laminaat wordt over het algemeen luxer en chiquer beschouwd dan glans laminaat. Door het ingetogen matte effect wordt er een rustige en zakelijke uitstraling gecreëerd. Mat laminaat is, in tegenstelling tot glans laminaat, iets kwetsbaarder voor krassen.