Zoeken

Aanhanger

Een aanhanger is een toevoeging aan uw voertuig. Deze toevoeging kunt u ook gaan gebruiken als uithangbord van uw bedrijf. Wanneer er al autoreclame aanwezig is, kan dit leiden tot een geweldige aanvulling. Ook wanneer u geen autoreclame heeft kan reclame op de aanhanger de juiste informatie van uw onderneming met zich meedragen.

Aanhanger

Een aanhanger is een toevoeging aan uw voertuig. Deze toevoeging kunt u ook gaan gebruiken als uithangbord van uw bedrijf. Wanneer er al autoreclame aanwezig is, kan dit leiden tot een geweldige aanvulling. Ook wanneer u geen autoreclame heeft kan reclame op de aanhanger de juiste informatie van uw onderneming met zich meedragen.

Materiaal mogelijkheden

Vraag ons gerust naar de mogelijkheden of kijk op de desktop-versie voor meer informatie.

Algemene voorwaarden

Overeenkomsten worden door ons slechts aangegaan onder de algemene leverings-  en betalingsvoorwaarden welke zijn gedeponeerd bij de kamer van koophandel te Groningen. Een exemplaar wordt u op aanvraag toegezonden.

Klik hier om contact met ons op te nemen.

Snijfolie

Voor teksten op gevels en ramen, maar ook voor autobelettering zijn deze folies geschikt. Tevens zijn deze folies de ideale producten voor het vervaardigen van reclameborden en signalisatie. Door ons groot aanbod van alle kleuren is er altijd een mogelijkheid om uw huisstijl te voorzien van snijfolie.

Reflectiefolie

Uitermate geschikte folie als iets moet opvallen bij donkere situaties. Dankzij de reflecterende deeltjes in de folie wordt het gesneden oppervlak zichtbaar bij aanlichting. De folie is verkrijgbaar in een beperkt aantal, maar de meest gangbare kleuren.

Wrapfolie

Wrapfolie is een zelfklevende folie dat speciaal bedoeld is om in diepe geulen en 3D contouren, zoals bij auto’s, verwerkt te worden.

De folie is extreem vervormbaar. Hierdoor zal de folie bij het  verwarmen zacht en rekbaar worden waardoor deze perfect over lastigere vormen te plakken is.

Full Color Print

Wij bieden hoge resolutie full color prints aan waarmee uw product, dienst of boodschap op een kwalitatieve, stijlvolle en duidelijke wijze wordt getoond. Deze prints zijn toepasbaar op ramen, borden, auto’s of uw pand. Ze zijn standaard voorzien van een beschermend laminaat met UV-filter, waardoor de afbeelding niet gaat verkleuren. De prints gaan door deze beschermende laag dan ook langer mee.

Full Color Print Wrap

Indien er door diepe geulen en over 3D contouren geplakt moet worden is deze folie de uitkomst. Dit is onze standaard voor full color carwrap oplossingen. Voorzien met uw huisstijl-elementen of mooie afbeeldingen wordt de folie standaard voorzien van een laminaat die de folie beschermd.

One Way Vision

One-way-vision, of gaatjesfolie, zoals te zien op de afbeelding is perfect voor alle soorten ramen en glas. Je kunt van buitenaf niet goed naar binnen kijken en van binnenuit kun je alles zien wat er buiten gebeurd. Tevens een efficiënte raamblindering tegen zonlicht.

Magneetplaat

Magneetplaten zijn uitermate geschikt voor flexibele autoreclame of bij stellingen voor opslag. Deze platen hebben een dikte van 0,85 mm, waardoor ze zowel binnen als buiten gebruikt kunnen worden.

Glans gelamineerd

Indien u op zoek bent naar een glossy, glimmende uitstraling, dan is glans laminaat de perfecte keuze. Glans laminaat heeft een reflecterende eigenschap en valt daardoor extra snel op. Ook is glans laminaat krasbestendig waardoor het product er altijd keurig uit blijft zien. Glans laminaat maakt de kleuren iets donkerder.

Mat gelamineerd

Mat laminaat wordt over het algemeen luxer en chiquer beschouwd dan glans laminaat. Door het ingetogen matte effect wordt er een rustige en zakelijke uitstraling gecreëerd. Mat laminaat is, in tegenstelling tot glans laminaat, iets kwetsbaarder voor krassen.