Zoek

Koops Reclame is al jaren een vooruitstrevend signbedrijf.

Al 35 jaar lang leveren wij opvallende, aansprekende en innovatieve reclameproducten. Wij brengen een creatieve oplossing voor al uw reclame, van ontwerp tot de reclame-uitingen die bij u en uw bedrijf passen.

Wij luisteren graag naar uw wensen, wij geven u een passend advies om vervolgens de juiste uitvoering van uw wensen vorm te geven.

Laat onze website uw inspiratiebron zijn voor uw eigen reclame-uitingen. Koops Reclame is gevestigd tussen Appingedam en Delfzijl aan het Zwet en is het grootste signbedrijf in het Eemsdelta gebied. U bent ook welkom op het Zwet te Appingedam, u kunt zonder afspraak altijd bij ons langskomen.

1986

"De start van Koops Reclame aan de Koningstraat te Appingedam."

De oorsprong van Koops Reclame ligt aan de Koningstraat te Appingedam. Vanuit huis zijn Simon en Tineke Koops gestart met het schilderen van reclameborden en bedrijfsauto’s. Later werd een kleine plotter aangeschaft waar de eerste folies mee werden gesneden.

1991

"De eerste verhuizing richting de Farmsummerweg."

Van heinde en verre kwamen bedrijven naar de Farmsumerweg om hun auto en borden van reclame te laten voorzien. Dankzij de bedrijfsruimte kon Koops Reclame uitgroeien naar een in de regio Groningen bekend reclamebedrijf.

2006

"Doorgegroeid naar het huidige pand aan de Zwet."

In 2006 is Koops Reclame verhuisd naar het Zwet. Met dit zichtpand langs de N33 op de grens met Delfzijl is Koops Reclame uitgegroeid naar een full-service reclamebedrijf. Met de huidige machines worden vele reclameproducten vervaardigd in de meest uiteenlopende branches.

Algemene voorwaarden

Overeenkomsten worden door ons slechts aangegaan onder de algemene leverings-  en betalingsvoorwaarden welke zijn gedeponeerd bij de kamer van koophandel te Groningen. Een exemplaar wordt u op aanvraag toegezonden.

Klik hier om contact met ons op te nemen.