Zoek

Koops Reclame Studio

De studio is het centrale punt van het bedrijf. Het is hier altijd levendig. Hier komen alle opdrachten binnen, worden ontwerpen gemaakt en vervolgens in productie genomen. Wij streven ernaar om een goede service te leveren met daarbij voorbeelden op maat, zodat u van te voren weet hoe uw product eruit komt te zien.

Eigen ontwerpers

Met drie ontwerpers binnen Koops Reclame zijn we altijd op zoek naar de beste ontwerpen en proberen wij u snel van dienst te zijn.

Voorbeeld op maat

Het is ons streven een realistisch voorbeeld te maken om u zo als klant een beter beeld te geven van het eindresultaat.

Jarenlange Vakkennis

Na inmiddels 35 jaar kunnen we spreken van vakkennis. Jarenlange kennis in de signing wordt nog altijd met plezier overgedragen.

Veel voorkomende vragen

De meest voorkomende vragen met de daarbij behorende antwoorden, staat uw vraag er niet tussen neem dan gerust contact op met de studio van Koops Reclame.

Wij streven er naar om kwalitatief hoogwaardige producten af te leveren. Zowel in de vormgeving als in het eindproduct. Hiervoor werken wij graag met vectorbestanden. Dit zijn bestanden die tot ieder formaat vergroot kunnen worden zonder dat er kwaliteit verloren gaat. Wij adviseren om uw logo/bestanden in ai, eps of sgv bestand op te sturen. Soms bestaand PDF bestanden ook uit vectoren. Wanneer het om een afbeelding gaat probeer dan de originele afbeelding te sturen.

Wanneer u een visueel vraagstuk bij ons neerlegt gaan wij aan de slag om hier de juiste oplossingen voor te vinden. Deze oplossingen werken wij uit in een voorbeeld. Dit voorbeeld sturen wij op via de e-mail of wanneer nodig bespreken wij dit persoonlijk met u in onze studio. Vanaf het moment dat alle wensen zijn verwerkt in het voorbeeld en u akkoord gaat met het voorstel gaan wij over naar het produceren van uw op maat gemaakte product. 

Bij Koops Reclame is vrijwel niets onmogelijk. Door middel van vakkennis en mee te denken met u als klant proberen wij op een goede manier advies te leveren voor de mogelijkheden binnen ieder product met hierbij als achterliggende gedachte altijd te streven naar het beste eindresultaat. Hierin is vrijwel ieder formaat mogelijk van groot naar klein.

Uiteraard bent u vrij om zelf uw product te monteren, maar dit kan u ook laten doen door Koops Reclame. Door gebruik te maken van het eigen montage team van Koops Reclame zorgt u ervoor dat ieder product op de juiste manier gemonteerd wordt. Hierbij maakt u gebruik van jarenlange materiaal- en vakkennis.

Wij kunnen het waarderen dat het voertuig schoon wordt aangeleverd, dit voorkomt een hoop schoonmaaktijd. Zet uw auto niet in de wax, dit zorgt er juist voor dat de reclame geen hechting krijgt. Wax zullen wij er weer af moeten halen voordat wij autoreclame aanbrengen.

Daarnaast zijn temperatuur en vochtigheid belangrijke factoren bij het aanbrengen van autoreclame. Het kan zijn dat wij u daarom vragen de auto een dag van te voren te brengen. Wij kunnen uw auto bergen in onze loods, waardoor de auto droog en op de juiste temperatuur klaar staat.

Het studio team

Bent u startend of wilt u een update van uw logo?

Koops Reclame ontwerpt ook logo’s.

Bestanden opsturen

Wij verwerken persoonsgegevens conform de AVG en hebben dit opgenomen in onze Privacyverklaring.

GROTERE BESTANDEN?

Algemene voorwaarden

Overeenkomsten worden door ons slechts aangegaan onder de algemene leverings-  en betalingsvoorwaarden welke zijn gedeponeerd bij de kamer van koophandel te Groningen. Een exemplaar wordt u op aanvraag toegezonden.

Klik hier om contact met ons op te nemen.