Zoek
logo_Tekengebied 1

Havenstad FM heet vanaf juli 2020: Omroep Eemsdelta. Wij hebben het nieuwe logo en huisstijl mogen realiseren. Het logo geeft de radiogolven weer in de vorm van de regio Eemsdelta. Het gebruik van de frisse kleuren zorgt voor een mooie huisstijl. 

Hovecon_logo_zwart

Koops Reclame heeft voor Hovecon een groot en uitgebreid pakket geleverd. Hierbij is de volledige huisstijl geleverd gevolgd met alle fysieke reclame producten. Dit waren de freesletters op het pand en de voertuigreclames etc. 

Logo_Tevreden_Klanten-03.png

De rood witte auto’s die al vanaf een afstand herkenbaar zijn. Voor Wagenborgen plakken wij al gedurende tijd voertuigreclame. Daarnaast hebben wij ook meerdere panden voor Wagenborgen aangekleed in de herkenbare huisstijl. 

Logo_Tevreden_Klanten-05.png

Een van de bekendste supermarktketen in Nederland. Voor Albert Heijn in Appingedam leveren wij veel verschillende reclame. Van informatieborden tot aankleding van de schappen, zodat ieder jaargetijde of actie perfect naar voren komt.

Wildeman_klein

Wildeman een bedrijf die groeiende is en Koops Reclame helpt hun graag met deze groei. Het voorzien van de vrachtwagens van herkenbaarheid en het pand bekleden met een enorm groot logo die al van een grote afstand op de weg te zien is.

Algemene voorwaarden

Overeenkomsten worden door ons slechts aangegaan onder de algemene leverings-  en betalingsvoorwaarden welke zijn gedeponeerd bij de kamer van koophandel te Groningen. Een exemplaar wordt u op aanvraag toegezonden.

Klik hier om contact met ons op te nemen.