Wij maken signing! Maarja... wat is signing? Dit zijn allerlei producten die zich richten op visuele communicatie van uw bedrijf.

Signing zegt letterlijk genomen dat u een signaal of teken wilt afgeven. De basis van signing ligt in het verkeer. Door middel van tekst en beeld kan er gecommuniceerd worden.

Zoals u misschien al weet is het belangrijk om te laten zien wie u bent. Signing en reclameproducten liggen in de basis dichtbij elkaar, namelijk een boodschap communiceren. De producten die Koops Reclame maakt, namelijk fysieke communicatie producten dragen bij aan de (offline)promotie van uw merk, instantie of bedrijf.

Signing gaat wel verder dan alleen een reclamebord of een sticker. Het geeft een merk of een bedrijf een eigen gezicht, iets wat herkenbaarheid oproept bij klanten of potentiële klanten. Signing draagt dus heel simpel bij aan de acquisitie van uw onderneming en zorgt voor het bereiken van grotere doelgroep. Dit resulteert weer in meer verkoop van uw product of dienst.

Bent u klaar om gezien te worden?

Algemene voorwaarden

Overeenkomsten worden door ons slechts aangegaan onder de algemene leverings-  en betalingsvoorwaarden welke zijn gedeponeerd bij de kamer van koophandel te Groningen. Een exemplaar wordt u op aanvraag toegezonden.

Klik hier om contact met ons op te nemen.